Élelmiszer-előállító helyek és üzemek
Az üzemek tervezésénél a hatékony működtetés kialakítása mellett a jogszabályoknak való teljeskörű megfelelés a fő szempont. Nehéz kiigazodni a rendeletek között. Kérje tanácsadási vagy tervezési segítségünket, mielőtt belevág a projektbe!
Projektjeink:
✓ Rozmár sous-vide üzem (Szigetszentmiklós)
✓ Auchan Budaörs áruház rekonstrukció (pékség, cukrászat és fagylalt előállítás)
✓ Pomo D’oro élelmiszer-előállítóhely
✓ Spektrum Coffee Roastery kávépörkölő üzem
✓ KTRL Coffee Roastery kávépörkölő üzem
✓ Culinaris élelmiszer-előállító üzem
✓ Fruccola (Lakitelek élelmiszerüzem)
✓ Hmmmaster leves-készétel üzem 1000 m2 alapterületen
✓ Morgan Bakery tésztaműhely (Múzeum utca)
✓ Anjuna Ice Pops újpesti jégkrém üzem
✓ Bruno Gelateria fagylaltüzem
✓ Breadpit pékség (Budapest, Szugló utca)
✓ Újpest Vásárcsarnok és Piac – komplett piactechnológia és minden piaci áruda, élelmiszer előállítóhely, vendéglátás
✓ Óbuda – Békásmegyer Piac– komplett piactechnológia és minden piaci áruda, élelmiszer előállítóhely, vendéglátás
✓ Nagytarcsa rizscsomagoló üzem
✓ PRINCESS Fagyasztott süteményüzem
✓ Növényolajgyártó kisüzem (Érd)
✓ PRO-COOP Raktártelep (Budaörs)
✓ Rizscsomagoló üzem
✓ EUROPE TRANSPORT COMPANY Kft (Budaörs) tejipari termékek export raktára
✓ Pannonhalmi Apátság Borászat
✓ SAPORI D’ITALIA Kft. olasz sajtokat előállító üzem
✓ Tök, Zsámbék major
✓ Sous vide üzem (Nagytarcsa)
✓ Gyros húselőkészítő kisüzem (Budapest, XIV. Thököly út)