Élelmiszer-előállító helyek és üzemek

Az üzemek tervezésénél a hatékony működtetés kialakítása mellett a jogszabályoknak való teljeskörű megfelelés a fő szempont. Nehéz kiigazodni a rendeletek között. Kérje tanácsadási vagy tervezési segítségünket, mielőtt belevág a projektbe!


Projektjeink:

Rozmár sous-vide üzem (Szigetszentmiklós)
Auchan Budaörs áruház rekonstrukció (pékség, cukrászat és fagylalt előállítás)
Pomo D’oro élelmiszer-előállítóhely
Spektrum Coffee Roastery kávépörkölő üzem
KTRL Coffee Roastery kávépörkölő üzem
Culinaris élelmiszer-előállító üzem
Fruccola (Lakitelek élelmiszerüzem)
Hmmmaster leves-készétel üzem 1000 m2 alapterületen
Morgan Bakery tésztaműhely (Múzeum utca)
Anjuna Ice Pops újpesti jégkrém üzem
Bruno Gelateria fagylaltüzem
Breadpit pékség (Budapest, Szugló utca)
Újpest Vásárcsarnok és Piac – komplett piactechnológia és minden piaci áruda, élelmiszer előállítóhely, vendéglátás
Óbuda – Békásmegyer Piac– komplett piactechnológia és minden piaci áruda, élelmiszer előállítóhely, vendéglátás
Nagytarcsa rizscsomagoló üzem
PRINCESS Fagyasztott süteményüzem
Növényolajgyártó kisüzem (Érd)
PRO-COOP Raktártelep (Budaörs)
Rizscsomagoló üzem
EUROPE TRANSPORT COMPANY Kft (Budaörs) tejipari termékek export raktára
Pannonhalmi Apátság Borászat
SAPORI D’ITALIA Kft. olasz sajtokat előállító üzem
Tök, Zsámbék major
Sous vide üzem (Nagytarcsa)
Gyros húselőkészítő kisüzem (Budapest, XIV. Thököly út)